MyDog

MY DOG 2019
(3-6 januari 2019)

Varje år under den årliga stora hundutställningen MY DOG på Svenska Mässan i Göteborg brukar västra avdelningen representera Cocker Spanieln i vår rasmonter. Besökarna kan komma förbi och prata cocker med oss och förhoppningsvis faller några för vår underbara ras. Vi har hela tiden folk på plats med härliga representanter för rasen. Välkomna förbi & prata en stund!

Ni är hjärtligt välkomna att vara med och representera Cocker Spanieln i vår rasmonter på My Dog. Montern skall vara bemannad mellan klockan 8,30-17,30 varje dag. Samt man skall vara med i rasparaden varje dag. Vill ni vara med och hjälpa till? Eller vill veta mer om detta med My Dog? Kontakta då vår MyDog-ansvarig:

Catarina Modig: 0737-66 99 62 eller E-post: ledamot3@vastracockerklubben.se

VÄLKOMNA!


TACK TILL:

Ett stort TACK till ALLA som på något sätt bidragit till genomförandet av vår RASMONTER på My Dog ånder alla år. Vi tycker att det är jätteroligt att vi även i år kunde genomföra detta, utan alla era gemensamma krafter hade vi inte klarat av det. Vi hoppas att i fortsättningen kunna behålla denna trevliga tradition. Det är en fantastisk möjlighet för Cockerklubben att kunna presentera vår underbara ras på detta sätt och på en sådan stor utställning som My Dog verkligen är. Hoppas på att ni vill fortsätta ställa upp och så och prata cocker i vår rasmonter! / MVH Styrelsen

2016